De link naar onze Facebook pagina.

De link naar  onze Instagram pagina.

De site van www.konijnen.nl is een geweldige plek om super veel informatie te vinden over en voor konijnen. Bijvoorbeeld alles over de juiste huisvesting of hoe het beste konijnen te koppelen, wat mag mijn konijn wel of juist niet eten en hoe krijg ik mijn konijn zindelijk. Je vind het allemaal op konijnen.nl! Ik raad nieuwe baasje echt aan om de site te bezoeken. 


Al eens een kijkje genomen bij bunnyflop.nl? Daar hebben ze echt unieke producten waar je bunny dol op zal zijn. Daarnaast sparen ze bij veel bestellingen ook nog eens mee voor goede doelen en hebben ze een website speciaal voor konijnen advies. Kortom een echte aanrader!


Moose Färg

Moose Farg is een diervriendelijke verf en zeer geschikt voor het schilderen van hokken, stallen of kasten van verschillende houtsoorten.

De matte kleuren uit Zweden geven uw dierenverblijf een natuurlijke uitstraling. En de houtstructuur blijft behouden, ademend (vochtregulerend) en robuust.

Mijn ervaring: Het heeft even geduurd voor het weer droog genoeg was om aan de slag te gaan. Maar eenmaal bezig verrassende het mij hoe gemakkelijk de verf dekte. Ook heeft het niet zo een vieze verflucht die ik normaal gewend ben, wat erg prettig was voor mij en de konijnen. Na de 2e laag was ik zo ongelooflijk verrast, wat een verschil!! Alles is weer verzorgd en fris, en geen stress mochten de konijnen er aan gaan knagen. En dat allemaal zonder een voorbehandeling of schuren. Voor mij niets anders meer! 


Bij D-tails kun je terecht voor al je huisdieren. Konijnen zijn van eigenaar Miranda een specialiteit. Ze is konijnendeskundige, voedingsdeskundige en afgestudeerd aan de Silverlinde als kruidengeneeskundige. Als je vragen hebt over de voeding van je konijnen of over kruiden kun je bij haar terecht. 

D-tails staat als bedrijf bekend als de dierenspeciaalzaak met aandacht voor gezondheid en welzijn van dieren op een betaalbare en bereikbare manier. Medewerkers met kennis en liefde voor dieren.


Is het niet mogelijk zelf een konijntje op te komen halen? Maar toch wil je dolgraag een konijntje van ons adopteren.

Dan is afstand geen probleem; het door jouw gereserveerd/aangekocht konijntje kan veilig met de dierenkoeriersdienst van mastinloungetransport veilig bij je thuis worden gebracht op afspraak.

Zij zijn een vooruitstrevende dierenvervoerder die zich heeft gespecialiseerd in het nationale en internationale transport van huisdieren. Of de passagiers nu vacht, vleugels of vinnen hebben, niets is deze dames te gek. 

Ter informatie: Dit bedrijf is geen  onderdeel van onze stal.